esmaspäev, 26. aprill 2010

Kirsiuputus


Kõigepealt hoiatus- kook tuleb mehiselt suur! Mul jätkus seda mitmeks päevaks kodus söömiseks ja ka töö juurde viimiseks.

PÕHI:
1 pk Vilma muffinipulbrit
1 pk Vilma šokolaadi muffinipulbrit (olen asendanud ka Erika tordipulbriga)

TÄIDIS:
400 ml vahukoort
200 g vanillikohupiima
150 g suhkrut
500 g külmutatud kivideta kirsse

KATE:
300 ml vahukoort
kirsse


Valmista pakenditel olevate juhiste järgi muffinitaignad. Vala taignad ümmargustesse 22cm läbimõõduga koogivormidesse ning küpseta 180-200 C juures 25-30 minutit. Lase põhjadel jahtuda ning lõika kaheks kihiks.
Täidise valmistamiseks vahusta vahukoor, lisa kohupiim, suhkur ning kirsid. Lao heledad ja tumedad tordipõhjad kihiti ning määri iga kihi vahele kirsi-kohupiimatäidist. Lase tordil vähemalt 1 tund seista külmkapis. Kaunista vahukoore ja kirssidega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar