pühapäev, 3. november 2013

Mõnus kodune pannipizza

Vaja läheb:

50 gr pärmi
2 tl suhkrut
kruus sooja vett
150 gr võid või margariini
1 muna
u 600 gr nisujahu

Hõõru pärm suhkruga vedelaks, lisa vesi, sulatatud või/margariin ja muna. Seejärel ka jahu. Kui tahad rullitavat tainast, siis tuleb jahu veidi rohkem panna. Mulle meeldib tainast märgade kätega ahjuplaadile laiali ajada.

Katteks:

ketšupit
400 gr riivjuustu
5 praetud šampinjoni
2 hapu- või marineeritud kurki
2 sibulat
pisike ananassi konserv
mehiselt suitsusinki või hakkliha

Küpseta 200C juures seni kuni pizzapõhi on kuldpruun ehk umbes 20 minutit. Oleneb ka ahjust.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar