kolmapäev, 19. detsember 2012

Kolmas projektipäev- vürtsikas kastmes hautatud sealiha

Selle nädala kolmas ja siiani kõige lihtsam ja maitsvam toit. Kaelakarbonaadi viilud pannil pruunistada, seejärel ahjuvormi ning peale praetud sibul ja kaste. Lõpuks kogu kupatus ahju 180C juures 40 mintsa ja voilaaaa! Kõrvale hautasin Tupperware superpotis (ilma pliidil keetmata) tatart ja serveerisin peedi-küüslaugu salatiga.  Retsepti leiad siit.

Kommenteerin veel, et soola, pipra ja sidrunimahla ma jätsin panemata , aga natuke riivitud muskaatpähklit sai liha tunda küll. Usun, et selle retsepti järgi tehtud liha on ka minu jõululaual. Head proovimist-see on tõesti väärt maitse!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar