esmaspäev, 1. juuli 2013

Sealiha majoneesi katte all

Vaja läheb:
u 800 gr sealiha
pool purki ananassikonservi peal olevat mahla, u 250 ml
1sibul
noori porgandeid
200 gr majoneesi

Viiluta sealiha ja aseta ahjuvormi. Mina panin vaheldumisi maitsestamata liha ja šašlõkimaitseainega maitsestatud liha. tegin seda sellepärast, et grillimisest jäi lihtsalt liha üle.:)
Lihale kallasin peale ananassivedeliku. Õigem oleks valida konserv, kus on kirjas ananass omas mahlas. järgmiseks panin vormi noored pisikesed porgndid, neid siis vastavalt soovile ning viilutatud sibularõngad. Kõige peale kallasin majoneesi. Seejärel 220C pöördõhuga ahju 30-40 minutiks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar