kolmapäev, 6. juuni 2012

Täidetud kabatšokid - suvikõrvitsad - rullkõrvitsad

Kahele sööjale läheb vaja:
1 noor kabatšokk (u 20-25 cm pikkune)
1 sibul
3 keskmist tomatit
200 gr hakkliha
soola, pipart
2 dl riivjuustu
2 spl õli


Poolita kabatšokk pikkupidi ja õõnesta mõlemadpooled seest tühjaks. Sisu pane pannile, lisa juurde tükeldatud tomatid, sibul, hakkliha ning maitseained. Hauta segu u 10-15minutit pannil.
Kabatšoki poolikud oleks hea eelküpsetada 200C juures 10 minutit. Peale seda kata täidisega ning raputa üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 200C juures 20 minutit. Arvesta kindlasti ka oma ahju eripäraga. :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar