Katsetan siis üle pika aja koogitegu.
Tainas:
100 g võid
1/2 dl fariinsuhkrut
1/2 dl valget suhkrut
u 100 g hapukoort
1 muna
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Või segada suhkrutega, lisada hapukoor, muna ja jahu koos küpsetuspulbriga. Tuleb selline tavalisest pehmem tainas.
Katteks:
Tükeldatud rabarberit täiesti vabal valikul. Mina panen taigna 27 cm läbimõõduga klaasvormi ja rabarbereid panen peale kohe paksult! Veel lisan:
200 g hapukoort
2 muna
4 tl suhkrut
1 tl kaneeli
Hapukoor, munad, suhkur ning kaneel mikserdada segamini ja kallata vormi taigna ja rabarberite peale.
Küpsetada ahjus 200 C juures u 30 minutit. Ise kasutan pöördõhuga ahju ja seetõttu on kuumus nõks vähem, kui 200 C, aga eks igaüks tunneb oma ahju paremini.
Või segada suhkrutega, lisada hapukoor, muna ja jahu koos küpsetuspulbriga. Tuleb selline tavalisest pehmem tainas.
Katteks:
Tükeldatud rabarberit täiesti vabal valikul. Mina panen taigna 27 cm läbimõõduga klaasvormi ja rabarbereid panen peale kohe paksult! Veel lisan:
200 g hapukoort
2 muna
4 tl suhkrut
1 tl kaneeli
Hapukoor, munad, suhkur ning kaneel mikserdada segamini ja kallata vormi taigna ja rabarberite peale.
Küpsetada ahjus 200 C juures u 30 minutit. Ise kasutan pöördõhuga ahju ja seetõttu on kuumus nõks vähem, kui 200 C, aga eks igaüks tunneb oma ahju paremini.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar