esmaspäev, 13. mai 2013

Siga ja kana ühes pajas

Mõtlesin, et prooviks sealiha ja kana poolkoivad koos ühes potis mõnusalt pehmeks hautada.
Võtsin u 300 gr sealiha ja 6 kana poolkoiba. Sealiha marineerus ennem pool päeva õllemarinaadis (purk õlut, 2 suuremat küüslauguküünt ja veidi soola).
Lõikasin liha kuubikuteks ning praadisin pannil kuumas õlis koos 1 sibula ja marinaadis olnud küüslauguga. veidi ennem valmimist lisasin 3 tl kanget sinepit. Tõstsin liha potti vähese vee sisse ja panin kana poolkoivad praadima. Kui viimased olid veidi pruunistunud, läksid nad potti sealihaga koos hauduma. Podisesid u 45 minutit. 
Ja maitse
oli suurepärane!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar